19.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriANAF vrea să valorifice două locuințe ale Tender SA

ANAF vrea să valorifice două locuințe ale Tender SA

ANAF organizează, în noiembrie, licitaţie publică pentru valorificarea unor bunuri imobile aparţinând debitorului Tender SA, conform unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a instituției.

„ANAF organizează o licitaţie publică la sediul din Bucureşti primele licitaţii publice, în scopul valorificării unor bunuri imobile sechestrate de organul de executare silită cazuri speciale prin Procesul verbal de sechestru pentru bunuri imobile nr. A_EMB 7403/19.11.2018, proprietatea debitorului SC Tender SA”, se arată în anunţ.

Este vorba despre un ansamblu de bunuri format din teren intravilan în suprafaţă de 1.000 mp din acte (1.002 din măsurători) şi construcţie cu destinaţia construcţii de locuinţe, cu suprafaţa construită la sol de 93 mp, compusă din P+1, cu verandă, situate în localitatea Voluntari, având ca preţ de evaluare şi de pornire valoarea totală de 2.423.288 lei.

De asemenea, ANAF vrea să valorifice şi un apartament situat în Bucureşti, Sector 1, în suprafaţă de 47,21 mp, compus din 3 camere şi dependinţe, teren în folosinţă în cotă de 5,68 mp, având ca preţ de evaluare şi de pornire de 470.782 lei (la care se adaugă TVA de 19%).

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 825: Zelenski, așteptat la Bruxelles

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este aşteptat în această dimineaţă la Bruxelles, unde urmează să semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander...

RL a pus din nou ALPAB la tuns iarba

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), instituție subordonată Primăriei Capitalei, susține că a demarat lucrări de cosire a ierbii din zona Piața Unirii,...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...
Ultima oră
Pe aceeași temă