5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăEconomieANAF continuă verificările. Românii cu conturi OnlyFans, vizați

ANAF continuă verificările. Românii cu conturi OnlyFans, vizați

Fiscul continuă controalele asupra românilor care fac bani pe internet și nu își declară veniturile! Acum, ANAF-ul a trecut la OnlyFans!

ANAF-ul vizează acum conturile de OnlyFans ale românilor, un site celebru pentru entertainment-ul contra cost dedicat exclusiv adulților.

Conform unor surse din ANAF, se pare că instituția a luat la ochi mai mulți români care nu au declarat la stat veniturile obținute prin vânzarea serviciilor sexuale pe site-ul OnlyFans, notează știrileprotv.ro.

În această vară, ANAF declanșat un val de controale asupra a peste jumătate de milion de români, care erau bănuiți că nu au declarat niciun ban la stat și au strâns averi extraordinare.

Conform surselor protv, se pare că în jur de 128 de influenceri sunt acum controlați, iar pentru 58 dintre aceștia s-au emis decizii de impunere pentru suma totală de 6,5 milioane de lei, bani nedeclarați.

ANAF, pe urmele românilor care plătesc cash la curier

De altfel, Fiscul nu s-a oprit aici. De ceva timp instituția este și pe urmele românilor care plătesc cash la curier.

Firmele de curierat vor raporta la ANAF detalii referitoare la persoanele ce au plătit ramburs produsele comandate online.

Aceste firme vor fi obligate să facă acest lucru “pentru o mai bună colectare a taxelor și impozitelor”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...
Ultima oră
Pe aceeași temă