22.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Al optulea caz de coronavirus confirmat în România

”A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică, citat de News.ro.

Este vorba despre o femeie din 51 de ani, din Olt, care a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. 
Femeia se află în acest moment în izolare la domiciliu.

Din cele şapte cazuri conformate până acum, trei au fost declarate vindecate, o persoană fiind externată deja.

Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani internaţi la Timişoara diagnosticaţi cu coronavirus este bună, neavând simptome, iar pacienţii internaţi la Iaşi şi Cluj – Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării.

Pacienţii din Cluj şi de la Iaşi sunt doi bărbaţi, pacientul din Cluj fiind printre primele cazuri depistate în România. Pacientul internat la Iaşi este un bărbat de 71 de ani din Suceava, întors din Italia, care are şi o afecţiune cronică.

O femeie de 38 de ani şi un bărbat de 47 de ani din Timişoara au fost declaraţi vindecaţi încă de joi, ei fiind ţinuţi sub observaţie.Primul caz de coronavirus din România, un tânăr din Gorj, a fost declarat vindecat, fiind externat.

Ultima oră
Pe aceeași temă