18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav în judeţul Braşov

Accident grav în judeţul Braşov

Accidentul a avut loc pe DN1, între Şercaia şi Perşani şi au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Autoturismul, înmatriculat în Republica Moldova, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocamion, potrivit Poliţiei Braşov.

În urma impactului, o femeie de 38 de ani a ajuns în comă la spital, iar un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost şi el rănit şi transportat la spital.

La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă şi două echipaje SMURD.

Traficul este blocat pe un sens.

Potrivit lui Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, în intervenţie a ajutat şi un medic care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov.

”Dr. Coca Gelu, care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov, a intervenit şi a ajutat personalul SMURD ajuns la faţa locului, pentru acordarea asistenţei medicale şi stabilizarea victimelor”, a spus Sfreja.

Cele mai citite

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă