30.8 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiA pierdut la păcănele și a vrut să dea foc cazinoului

A pierdut la păcănele și a vrut să dea foc cazinoului

Un bărbat care a pierdut constant la păcănele a revenit în fața cazionului respectiv din Suceva. În mână avea un bidon cu benzină și amenința că dă foc clădirii.

A fost nevoie de intervenția pompierilor și a poliției, marți după amiază, în fața unui cazino din Suceava. După ce l-au convins să nu scapere bricheta, polițiștii l-au imobilizat pe individul recalcitrant și l-au dus la spitalul de psihiatrie, arată Monitorul de Suceava.

Se pare că bărbatul ar fi pierdut mulți bani la păcănele. După acestea, el a venit împreuna cu prietena lui, dar i s-a interzis accesul în interior. Nervos, acesta a plecat și a revenit mai târziu cu un bidon de benzină, iar o parte a turnat-o peste haine, iar restul cantității pe jos, amenințând că își dă foc și va incendia și cazinoul.

Forțele de ordine au ajuns la fața locului, iar în urma mai multor discuții, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Prisaca Dornei, a fost convins să renunțe la planul său.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă