31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăȘtirile zilei23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria...

23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta

In weekendul 23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta, fostul mare comentator sportiv care a murit in acest an. 

Marius a fost un foarte apropiat al asociatiei, ca prieten in primul rand, ca antrenor al academiei si bineinteles, ca jucator in numeroasele concursuri pe care asociatia le-a organizat.

Turneul MARIUS ANCUTA CLASSIC va avea loc in cadrul CENTURY Snooker Academy din Bucuresti, din Dna. Ghica, 167, sector 2.

La turneu vor participa peste 50 de jucatori din Bucuresti si nu numai. Printre participanti se afla, fostul coleg al lui Marius, comentatorul Daniel Bontea, Alex Crisan, arbitru international, dar si cei mai importanti jucatori de snooker de la noi din tara precum, Andrei Orzan (campion national en-titre), Rares Sinca (vice-campion), Paul Croitoru (castigator Cupa Romaniei), Mihai Vladu (medaliat cu bronz la campionatul mondial U-18), dar si David Goajga, un copil de 9 ani, fiind considerat unul dintre jucatorii tineri de mare perspectiva.  

Toate fondurile stranse din taxele de participare si sponsorizari vor merge catre tineri jucatori de snooker talentati, ce au nevoie de sprijin financiar in dezvoltarea lor pe plan sportiv si nu numai.

Duminica, la festivitatea de premiera, va fi prezenta familia lui Marius, Raluca Moianu (sotia) si Mara (fiica), iar ele vor inmana trofeul castigatorului.

Intrarea este libera pentru toti iubitorii de snooker, bineinteles in limita locurilor disponibile. Programul complet al turneului va fi afisat pe pagina oficiala de facebook a asociatiei.

 

Cele mai citite
00:01:04

Qatarul trimite ajutor în Afganistan după cutremur

Qatarul a trimis sâmbătă (25 iunie) ajutor umanitar în Afganistan, după ce acesta a fost lovit de un cutremur care a ucis peste 1000...

Khaby Lame devine cea mai urmărită vedetă TikTok din lume, cu 142 de milioane de fani

Comediantul Khaby Lame a devenit oficial cea mai urmărită vedetă TikTok de pe planetă. Lame, în vârstă de 22 de ani, a ajuns joi seară...

Ludovic Orban: „Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni-l face cineva. Este dreptul nostru!”

Ludovic Orban a scris pe pagina sa de Facebook despre un subiect mult disputat de multă vreme, și anume, intrarea României în spațiul Schengen. Președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă