23.7 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSocial105 plicuri cu substanţe posibil interzise, găsite la un bărbat reclamat pentru...

105 plicuri cu substanţe posibil interzise, găsite la un bărbat reclamat pentru violenţă în familie

Un bărbat în vârstă de 36 ani este cercetat de poliţie, după ce a fost reclamat de mama sa pentru agresiune fizică, iar la domiciliul său au fost găsite 105 plicuri cu praf alb susceptibil de a avea efect psihotrop, împotriva acestuia fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată o brăţară de monitorizare electronică.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis duminică, poliţiştii de la Secţia 19 din Bucureşti au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 18,30, prin apel la 112, de o femeie în vârstă de 54 de ani că, în urma unor divergenţe verbale, fiul ei ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau într-un apartament, situat în Sectorul 5.

La faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 36 ani, “care era agitat şi prezenta un comportament suspicios”, în camera acestuia fiind găsite şi ridicate 105 plicuri ce conţineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv, precizează sursa citată.

Persoana vătămată nu a necesitat îngrijiri medicale sau transportul la o unitate medicală.

Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

“Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată şi brăţară de monitorizare electronică”, mai informează DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 19 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Țara europeană unde tinerii nu vor mai avea voie să fumeze. Li se va interzice prin lege

Această măsură este luată în calcul în Marea Britanie.Rishi Sunak, premierul Marii Britanii, are în vedere introducerea unora dintre cele mai dure măsuri...

Accident în lanț în județul Mehedinți. Patru persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu patru persoane rănite a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 56A, în localitatea Hinova din judeţul Mehedinţi. În eveniment au...

Iluzia care-și dă peste cap percepția. Câte cercuri vezi în imagine?

Din această categorie face parte iluzia optică de mai jos. Potrivit celor care au conceput-o, derutarea senzorială este atât de puternică, încât nici după...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies