Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Unul dintre inițiatorii protestului anti - Covid este acuzat de fapte ilegale

Unul dintre inițiatorii protestului anti - Covid, care s-a defășurat în Piața Victoriei, este acuzat de fapte ilegale, relatează postul de televiziune Realitatea Plus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2020 - 18:38

Unul dintre principalii inițiatori ai demonstrației împotriva portului măștii, George Simion, este acuzat că ar fi fost filmat în timp ce schimba plăcuța de înmatriculare a unui autocar, relatează, duminică, postul de televiziune Realitatea Plus.

Potrivit acestei surse, autocarul este cel care i-ar fi adus în București și în care ar dormi unii dintre participanții la mitingul neautorizat din Piața Victoriei. 

"Autocarul cu numărul nou se află chiar în aceste momente în Piața Victoriei. Potrivit informațiilor deținute până în prezent, acesta se află aici de câteva zile. Acolo dorm oamenii, acolo mănâncă", susține postul Realitatea Plus.

"Am solicitat celor de la Înmatriculări să ni se dea numărul și mi-au spus că l-au pierdut. Imediat ce am ajuns în Piața Victoriei au spus că l-au găsit. L-am pus în autocar și ulterior am făcut schimb între ele", a afirmat George Simion, citat de Realitatea Plus.

Într-un clip video postat pe internet se vede cum un bărbat care poartă un tricou galben schimbă plăcuța de înmatriculare spate a unui autocar. Cazul este în prezent cercetat de Poliția Rutieră.

Comentarii