Poliția Capitalei (Foto: Mihai Diac)

Un suspect a încercat să evadeze din Arestul Poliției Capitalei

Un suspect care urma să fie încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliției Capitalei, în baza unei ordonanţe de reţinere, a reușit să evadeze însă a fost capturat imediat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

21.07.2020 - 00:59

Un suspect acuzat de furt calificat, care urma să fie încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliției Municipiului București, a reuşit să părăsească pentru scurt timp incinta, însă a fost prins, a anunțat, luni seară, Poliţia Capitalei.

"În această seară, un bărbat de 33 ani, ce urma să fie încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, în baza unei ordonanţe de reţinere, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, profitând de o împrejurare favorabilă a reuşit sa părăsească pentru scurt timp incinta. A fost prins imediat de către agenţii structurii de reţinere şi arestare preventivă şi introdus în spaţiul carceral", precizează comunicatul Poliției. 

Conform acestei surse, urmează a fi sesizată unitatea de parchet sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări la Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Comentarii