Primarul Cristian Popescu Piedone

Primarul Piedone a pus un fost general SPP la comanda Economatului din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a pus la conducerea firmei Economat, subordonată Primăriei, un fost general din SPP.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2020 - 16:22

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, l-a numit în fruntea societății Economat, subordonată Primăriei, pe generalul în rezervă Gabriel Crețu.

Provenit din Ministerul Afacerilor Interne, Crețu s-a mutat apoi la SPP, pe funcția de prim-adjunct al directorului SPP (numărul 2 în ierarhia Serviciului), apoi a trecut în rezervă, iar primarul Piedone și l-a numit pe funcția de consilier.

Cea mai recentă mutare a fostului general SPP este pe funcția de administrator al societății Economat Sector 5 SRL. Acest lucru a devenit posibil după ce conducerea societății Economat Sector 5 SRL a fost revocată, pe baza unei hotărâri adoptate în şedinţa de miercuri, 30 decembrie, a Consiliului Local Sector 5. Hotărârea de revocare a fost propusă de consilierii USR - PLUS.

În cadrul aceleiași şedinţe, primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat că, pentru o perioadă de trei luni, conducerea Economat va fi asigurată de către Gabriel Creţu, detaşat din funcţia de consilier al edilului.

"S-au semnat contracte, s-au achiziţionat materiale - unele nu s-au achiziţionat - dar marea majoritate au fost distribuite la diverse instituţii, şcoli, grădiniţe şi trebuie să stabilim în mod transparent şi corect cum tranşăm această problemă. Tot în acest mandat de trei luni mi-aş dori să creăm premisele unui Economat eficient şi profitabil pentru perioada următoare", a explicat Gabriel Crețu.

Fostul director adjunct al SPP a precizat că el este militar de carieră și că are "35 de ani de armată".

Comentarii