Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Am solicitat tuturor instituţiilor cu atribuţii de control să efectueze controalele brusc

Premierul Orban a anunțat, luni, că a cerut prefecţilor să organizeze controale brusc, pe neașteptate.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.07.2020 - 17:29

Șeful Guvernului a constatat că regulile specifice stării de alertă sunt încălcate mai ales pe litoral și că patronii de localuri primesc "ponturi" că vor fi verificaţi.

Din acest motiv, premierul a cerut prefecţilor să organizeze controale fără ca membrii echipelor să ştie unde merg în control, cu excepţia coordonatorului echipei.

"Le-am solicitat tuturor instituţiilor cu atribuţii de control să efectueze controalele brusc, pentru că până acum controalele efectuate la multe terase, unde avem imagini, avem semnale clare, avem sesizări din partea clienţilor că nu se respectă regula, că atunci când veneau controalele toată lumea respecta regulile. E clar că au avut ponturi din echipele de control şi am solicitat prefecţilor să organizeze fără anunţ prealabil şi fără să ştie echipele unde se duc, astfel încât direcţia şi locul de control să fie cunoscut numai de coordonatorul acţiunii de control", a precizat, luni, premierul Ludovic Orban.

Comentarii