Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban: "Acuzațiile DNA sunt ciorbe reîncălzite". Liderul PNL află pe 5 martie dacă scapă

Președintele PNL a declarat că se așteaptă ca instanţa să consfiinţească faptul că nu a sărvâşit nicio infracţiune, afirmând că acuzaţiile aduse recent procurorilor DNA, în spaţiul public, sunt "ciorbe reîncălzite".

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2018 - 17:23

„Astăzi este ultimul termen, se susţin pledoariile finale, se pun concluziile mă duc exact cum am participat în fiecare fază a procedurilor juridice atât la DNA, cât şi la instanţa de fond, cât şi la instanţa de recurs. Aştept să mi se facă dreptate. Aştept ca instanţa să judece exact după fapte, după lege şi să dea acea decizie care mi se pare normală şi care să consfiinţească faptul că eu nu am sărvâşit nicio infracţiune”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat, în contextul acuzaţiilor care au fost aduse recent DNA, că procurorul care i-a întocmit dosarul nu mai face parte din DNA.

„În privinţa cazului meu pot să vă spun că procurorul care mi-a întocmit dosarul nu mai este în DNA. Domnul Negulescu este scos din magistratură. Acum sunt tot felul de ciorbe reîncălzite care se servesc seară de seară pe anumite canale media. Aici există Constituţie şi lege, există CSM, Inspecţie Judiciară. Am auzit că Inspecţia Judiciară a efectuat cercetări în ceea ce priveşte activitatea DNA, deciziile se iau efectiv în baza acestei entităţi. Nu sunt adeptul telejustiţiei”, a spus Orban.

 
Orban a afirmat că Vald Cosma ar trebui să se apere în faţa instanţei, în loc să apeleze la telejustiţie şi „să îl reîncălzească” pe procurorul Negulescu care nu mai este în magistratură.

Comentarii