Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cazul Caracal. De ce a vrut să se interneze la psihiatrie Gheorghe Dincă?

Cazul Caracal. De ce a vrut să se interneze la psihiatrie Gheorghe Dincă?

Criminalul de la Caracal a încercat, de-a lungul vieții, să se interneze într-un spital de psihiatrie de opt ori. Fusese diagnosticat cu mai multe tulburări, unele cauzate și de consumul de alcool și spera să obțină o pensie de boală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2019 - 10:08

Informație bombă privind Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinere pe care le luase la ocazie.

Conform informațiilor apărute încă de la începutul anchetei, Dincă a fost internat de nu mai puțin de opt ori la Psihiatrie. Acesta fusese diagnosticat cu mai multe tulburări, unele cauzate și de consumul de alcool.

Conform declarațiilor făcute de Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la România TV, Dincă s-ar fi internat la Psihiatrie fără să aibă probleme medicale, în încercarea de a obține o pensie de boală, care nu i-a putut fi acordată, întrucât medicii nu au putut pune un diagnostic care să o justifice.

Comentarii