15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAbuzuri cu retrocedări de terenuri la Primăria Voineşti VIDEO

Abuzuri cu retrocedări de terenuri la Primăria Voineşti VIDEO

Primarul actual, împreună cu o parte din administraţie, ar refuza să pună în posesie terenurile care au aparţinut oamenilor şi pentru care au dreptul la moştenire, susţine pe Youtube o persoană implicată.

Bâzgă Gabrela, în calitate de moștenitor al suprafeței de hectar de şase ari, indicată în cadastrul comunei Voineşti, a solicitat să se elibereze de urgenţă titlul de proprietate, pe această suprafață.

De asemenea, spune ea, a solicitat să se întreprindă toate procedurile pentru punerea în posesie, pentru suprafața de teren pe care o moșteneşte de la părinți.

Potrivit dispoziţiilor art.64 din legea 18/1991, întrucât comisia locală a refuzat înmânarea titlului de proprietate și punerea efectivă în posesie, Gabriela Bâzgă a făcut mai multe plângeri penale, către mai multe instituții juridice.

Dreptul de proprietate este protejat de lege, garantat de Constituţie și de CEDO. Bâzgă Gabrela, în momentul când a fost chemată la măsurători de către doamna Kellem Ioana Liliana, i-a înaintat câteva hârtii, pentru a le semna, menţionând că sunt măsurătorile pentru suprafaţa moştenită.

Nu a acceptat să semneze acele hârtii, din cauză că ar fi trebuit să accepte un teren într-o zonă defavorizată. Deşi până în prezent moştenitorii de drept nu au primit titlu de proprietate, a ajuns la adresa personală o somaţie pentru achitarea impozitului pe teren, pe suprafaţa de un hectar şi şase ari.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă