10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăVilele din Primăverii mai scumpe decât vilele din Palm Jumeirah

Vilele din Primăverii mai scumpe decât vilele din Palm Jumeirah

Preţul de vânzare al vilelor din cartierul bucureştean Primăverii se menţin, în timp ce al proprietăţilor de lux similare, din străinătate scad constant. Totuşi,proprietarii unor astfel de locaţii de lux sunt dispuşi să renegocieze preţul ofertat iniţial.

În această situaţie se află şi vila scoasă la vânzare de agenţia imobiliară Casa Pitas. Situată în zona Charles de Gaulle, vila are un preţ de vânzare de 2 milioane de euro. Construită din cărămidă în anul 1940, vila dispune de 9 camere compartimentate pe o suprafaţă totală de 226 mp şi un teren aferent de 340 mp.

Preţul este destul de mare, însă proprietarul este dispus să îl mai renegocieze puţin. Cu toate acestea, ceea ce se vinde este de fapt zona şi nu construcţia în sine. Primăverii este un cartier bine consacrat, de lux din Capitală“, a precizat Dragoş Adrian, Casa Pitas.

O altă vilă de lux din cartierul Primăverii se vinde cu 3.500.000 euro. Casa dispune de 10 camere, structurate pe o suprafaţă totala de 600 mp, construite în stil brancovenesc în anul 1940.

Pe o suprafaţă de teren de 374 mp, o locaţie exclusivistă din cartierul Primăverii este scoasă la vânzare de compania Regatta. 1.950.000 euro este suma cerută pentru cele 7 camere recent renovate, în apropiere de piaţa Charles de Gaulles.

În Dubai, 750.000 de lire pentru o vilă de lux chiar în mijlocul Oceanului

Cine nu îşi doreşte să locuiască măcar o zi în luxul oferit de excentricul Dubai? Ei bine, până şi românii cu putere de cumpărare ar putea locui o viaţă în aceasta regiune a lumii.

O vilă situată în cea mai luxoasă zonă a lumii este vânduta cu 750.000 de lire sterline. Locuinţa se găseşte în Canal Cove din Palm Jumeirah din Dubai şi dispune de patru dormitoare, un living, baie, bucătărie, piscină înconjurată de palmieri şi o panoramă de vis.

O altă proprietate de lux este vândută cu numai 650.000 euro. Vila a fost construită în anul 2010 şi dispune de 4 dormitoare, bucătărie, 3 băi şi piscină. O casă cu 5 camere situată în apropierea Clubhouse Marian, cu vedere spre Ocean este scoasă la vânzare cu 1.565.059 euro.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă