15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăUn bijutier din Iaşi şi-a construit propriul mini-mall

Un bijutier din Iaşi şi-a construit propriul mini-mall

Un spaţiu comercial care arată ca o bijuterie. Coriolan şi-a deschis propriul centru comercial, dedicat numai bijuteriilor de aur şi cu pietre preţioase. Clădirea are în total o suprafaţă de 310 mp, două etaje şi un design futurist, care aminteşte de colţurile unui diamant.

Toate spaţiile interioare sunt dedicate unor vitrine speciale, pentru a etala verighete şi inelele de logodnă -specialitatea casei, produse de Coriolan, dar şi alte tipuri de obiecte de aur, ale unor designeri celebri şi case internaţionale de bijuterii. La etaj, se află obiectele cele mai scumpe, decorate cu perle şi diamante.

Şi pentru ca lansarea noului show-room să fie şi mai spectaculoasă, bijutierul a gândit o campanie de promovare ca o declaraţie de dragoste, încercând astfel să-şi câştige clienţii:

Iubite vizitator, ştii deja cum încep şi se termină toate basmele, ştii că iubirea adevărată nu are preţ, ştii ca soarele răsare şi apune în fiecare zi, pentru îndrăgostiţii din toată lumea. Ştii că nimic nu durează la fel de mult precum iubirea, că nimic nu e mai pur decât sufletele a doi îndrăgostiţi şi că nici un alt material nu e demn de a le fi simbol al sentimentelor lor decât aurul”, scrie pe pagina de Facebook a magazinului de bijuterii.

Rămâne de văzut dacă ieşenii vor aprecia acest mod inedit de a face afaceri.

Cine este Coriolan?

Coriolan este un producător român de bijuterii de aur, specializat pe realizarea de verighete şi inele de logodnă. Produsele ce poartă acest brand se vând în două showroom-uri proprii, în Bucureşti şi acum şi la Iaşi, dar sunt distribuite şi în alte 60 magazine din toată ţara.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă