29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăSebastian Ghiță, aflat în arest, i-a dat un interviu lui Ion Cristoiu

Sebastian Ghiță, aflat în arest, i-a dat un interviu lui Ion Cristoiu

Sebastian Ghiță i-a acordat, la Belgrad, un interviu de peste patru ore lui Ion Cristoiu, interviu care a fost filmat și înregistrat de jurnalistul Dan Andronic.

Potrivit acestuia, interviul va fi difuzat, începând de miercuri seară, într-o serie de patru sau cinci episoade. Temele abordate în cadrul interviului sunt cele politice, axate pe declarațiile lui Sebastian Ghiță dinainte de plecarea acestuia în Serbia.

Ion Cristoiu și Dan Andronic s-au aflat la Belgrad la data de 9 martie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă