15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăReţeaua hotelieră Ibis aniversează 10 ani în România

Reţeaua hotelieră Ibis aniversează 10 ani în România

Reţeaua hotelieră Ibis, marcă a grupului internaţional Accor, şi Continental Hotels aniversează 10 ani de la deschiderea primului hotel ibis în România.

 

În prezent, în România există 4 hoteluri Ibis, cotate la 3***, aflate în proprietatea grupului român Continental Hotels şi operate în contract de management de către Accor, prin marca ibis.

Ibis Gara de Nord Bucureşti, primul hotel Ibis din ţara noastră, şi-a deschis porţile în iunie 2001, fiind primul hotel de 3* parte dintr-un lanţ internaţional.

Inaugurat în urma modernizării si reconfigurării fostului hotel Nord, Ibis Gara de Nord Bucureşti a reprezentat o investiţie de 14.2 milioane Euro din partea Continental Hotels, compania proprietara a hotelurilor ibis din Romania.

O dată cu inaugurarea acestui prim hotel, Ibis a adus în România conceptul hotelurilor economice de calitate, oferind oaspeţilor săi servicii moderne, calitate constantă şi preturi rezonabile.

Datorită raportului excelent calitate-preţ şi atractivităţii atât pentru clienţii de business, cât şi de leisure, ibis s-a impus rapid ca o referinţă în industria hotelieră din România şi şi-a continuat dezvoltarea prin inaugurarea a 3 noi hoteluri.

În 2005, ibis România şi Continental Hotels au inaugurat două noi hoteluri în România: ibis Constanţa, în aprilie 2005, urmat de ibis Palatul Parlamentului Bucureşti, în iunie 2005.

Investiţiile realizate de Continental Hotels s-au ridicat la 10.3 milioane Euro in pentru ibis Constanţa, respectiv 8.5 milioane Euro la ibis Palatul Parlamentului.

În 2009, Ibis şi-a extins din nou activitatea în România, prin inaugurarea celui de-al patrulea hotel al reţelei: ibis Sibiu, rezultat al unei investiţii Continental Hotels de 9.4 milioane Euro.

În prezent, cele 4 hoteluri de 3* ibis reprezintă în total 760 de camere: 250 de camere la ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la ibis Constanţa şi 195 camere la ibis Sibiu.

Cele 4 hoteluri ibis oferă în total 23 de săli de conferinţe şi seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri. Toate cele 4 hoteluri ibis oferă servicii de restaurant, cel mai generos program de mic dejun (servit de la 4 am până la prânz), bar deschis 24 de ore din 24, internet WiFi, precum şi faimosul contract Ibis de 15 minute (orice problemă semnalată de un client este remediată în 15 minute, sau cazarea este oferită gratuit).

« În cei 10 ani de la inaugurarea primului hotel ibis în România, am avut privilegiul de a fi aleşi de peste 1.300.000 de oaspeţi care au înnoptat în cele 4 hoteluri ibis. Am fost partenerii a peste 600 companii în organizarea conferinţelor şi evenimentelor de afaceri. Peste 300 de colaboratori şi-au început sau dezvoltat carierele alături de noii”, a spus Ioan David, Director General Ibis România.

 

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă