17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPULSUL PIEŢEI IMOBILIARE – numai în secţiunea Imobiliare, de miercuri 15 iunie!

PULSUL PIEŢEI IMOBILIARE – numai în secţiunea Imobiliare, de miercuri 15 iunie!

Află ultimele tranzacţii de pe piaţa locuinţelor din România, începând de miercuri 15 iunie. Ce se vinde şi unde? Ce se cumpără? Locuinţe noi sau vechi? În zone centrale sau la marginea oraşului? Cu cât ştii mai multe, cu atât poţi alege mai bine!

O piaţă imobiliară transparentă ne apropie de ţările civilizate, în care investitorii şi cetăţenii au încredere.

Cea mai importantă metodă de evaluare a proprietăţilor este metoda comparaţiei, peste tot în lume. Dacă nu ştii ce se caută – apartamente mici, apartamente mari, terenuri sau vile şi la cât se vând sau închiriază, nu poţi afla cu certitudine cât valorează imobilul pe care îl deţii sau vrei să îl cumperi.

De miercuri, 15 iunie, vom porni un serial, care în timp va deveni o campanie. Este doar un început. Chiar dacă vine vara şi vor fi mai puţine tranzacţii, din cauza vacanţelor, noi vom persevera şi vă aşteptăm să fiţi alături de noi.

Ce fel de case se vând, prin credite ipotecare sau cu cash? Prima Casă 4 este doar pe hârtie sau chiar are efecte, chiar duce la tranzacţii imobiliare şi în această vară, folosindu-se de garanţia statului? Ce îşi cumpără beneficiarii de la Prima Casă 4, garsoniere sau apartamente?

Ce locuinţe se închiriază în Bucureşti şi în marile oraşe? În ce scop închiriază clienţii, pentru a locui sau în scop comercial, pentru a derula diverse afaceri? Ce fel de afaceri?

Dar în ţările vecine, ce se vinde şi ce se închiriază în această perioadă?

PULSUL PIEŢEI IMOBILIARE – numai în secţiunea Imobiliare, de pe www.romanialibera.ro!

Haideţi să aflăm împreună, de miercuri 15 iunie!

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă