2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeInvestigații România LiberăPULSUL PIETEI IMOBILIARE Noile contracte de închiriere din America House au termen...

PULSUL PIETEI IMOBILIARE Noile contracte de închiriere din America House au termen de până la opt ani

O treime din chiriaşii spaţiilor de birouri din clădirea America House, amplasată în Piaţa Victoriei şi-au reînoit contractele. Magazinele de la parter şi etaj au fost însă ocupate de chiriaşi noi.

Noile contracte de închiriere din America House au termen de până la opt ani. Printre firmele care şi-au renegociat contractele şi au rămas în clădire se află S & T. furnizor de servicii IT, pentru suprafaţa de 3.000 mp pentru încă opt ani, Tuca Zbârcea şi Asociaţii, pentru o suprafaţă de 2.200 mp şi o perioadă de cinci ani. Alte companii precum Ericsson, Mastercard, Cisco au înnoit, de asemenea, acordurile de leasing pentru perioade între trei şi cinci ani.

Chiria contractuală pentru spaţiile de birouri din America House urmăreşte tendinţa pieţei pentru perimetrul central (CBD) şi se situează, în medie, la 19 €/mp. Ne bucurăm şi suntem mȃndri pentru înnoirile contractelor de inchiriere şi pentru acordurile nou semnate în ultimele şase luni, care acoperă aproximativ 8.000 mp“, a comentat Emmanuel Gluntz, Director Asset Management Central Europe, AEW Europe

Mai multe schimbări au avut loc în spaţiul de retail şi servicii. Astfel, în clădirea America House au închiriat recent două noi restaurante: Fitto Cafe, care a semnat un contract de cinci ani pentru o suprafaţă de 120 mp, şi BeNat, parte a grupului Oliviers & Co. Ambele restaurante promovează conceptul de produse alimentare bio. Cei doi chiriaşi noi se alătură clienţilor vechi şi viitori, aflaţi în fază de negociere, printre care se numără Starbucks, Top Clean, Credit Europe Bank, BCR, HelpNet şi Samsonite.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă