21.9 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProcurorul șef al DNA: Nu am primit sesizări la alegeri, nu e...

Procurorul șef al DNA: Nu am primit sesizări la alegeri, nu e de competența noastră

Procurorul șef al DNA, Crin Bologa, a declarat, joi, că Direcția Națională Anticorupție, pe care o conduce, nu a primit sesizări legate de alegerile locale din 27 septembrie.

De asemenea, procurorul șef Crin Bologa a precizat că n-a găsit vreo infracțiune, legată de alegerile locale, care să fie de competența DNA.

„Având în vedere ce fapte se invocă în spaţiul public că s-ar fi petrecut cu ocazia acestor alegeri, mai ales în ceea ce priveşte unele sectoare din Bucureşti, nu am fost sesizaţi cu astfel de fapte. Am înţeles că la nivelul altor parchete există sesizări. Din ce a apărut, nu am identificat o infracţiune de competenţa noastră în acest moment”, a declarat procurorul șef Crin Bologa la postul Europa FM.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă