0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeInvestigații România LiberăPreședintele Iohannis le cere șefilor din Ministerul de Interne "să se implice...

Președintele Iohannis le cere șefilor din Ministerul de Interne “să se implice total”

Președintele Klaus Iohannis a adresat, miercuri, un mesaj către șefii din Ministerul Afacerilor Interne:  “Să se implice total, pentru cetățeni”.

Șeful statului a transmis acest mesaj într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în momentul în care a fost întrebat de un jurnalist cum comentează situația tensionată din cadrul Poliției Române. 

Mesajul șefului statului a fost adresat ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, precum și secretarului de stat Bogdan Despescu, acesta din urmă fiind chiar ofițer de poliție.

Președintele Iohannis a spus că el nu a fost informat de vreo intenție de desființare a Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, serviciu care a fost condus de comisarul Gavriș – în prezent, mutat din București.

Amintim că, recent, ministrul Marcel Vela anunțase că are un program de restructurare a Ministerului Afacerilor Interne.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu intră în dezacord cu ambasadorul României în SUA. Ambasadorul e nemulțumit că nu participă la întâlnirile premierului

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a făcut o declarație neobișnuit de dură pentru un diplomat. Ambasadorul României a lăsat să se înțeleagă că este...
00:00:52

VIDEO. John Kerry numește cărbunele ca fiind “cel mai murdar combustibil din lume”

Însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, John Kerry, a subliniat duminică (3 decembrie) importanța de a nu mai permite "centrale electrice pe cărbune...

Vloggerul Mircea Bravo, implicat într-un accident auto

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident auto, luni, 4 decembrie 2023. Potrivit declarațiilor vloggerului, se pare că nimeni nu a fost rănit. „Luni, 4...
Ultima oră
Pe aceeași temă