26.9 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăInvestigații România LiberăIncognitoLa AEP au lucrat nu doar cumnata ci și nepoata președintelui AEP

La AEP au lucrat nu doar cumnata ci și nepoata președintelui AEP

La Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) au lucrat nu doar cumnata ci și nepoata președintelui AEP, Florin Mitulețu Buică.

Scandalul legat de Mitulețu Buică a început în dimineața zilei de 9 ianuarie 2023. În această zi, ANI a anunțat că a sesizat Parchetul General cu privire la angajarea nelegală, la AEP, a unei cumnate a lui Mitulețu Buică. ANI nu a precizat nici numele cumnatei și nici al vicepreședintelui la care a lucrat.
Totuși, se pare că respectiva cumnată se numește Miningheş Carmen Mihaela. În septembrie 2021, o publicație din Oltenia, „Cuvântul libertății„, anunța că doamna Miningheș a demisionat de la AEP – Biroul Județean Dolj. Despre Carmen Miningheș se afirma că este cumnata președintelui AEP. De asemenea, Carmen Miningheș a lucrat la cabinetul unuia dintre vicepreședinții AEP, Vajda Zsombor.

Tot la Biroul Județean Dolj al AEP a lucrat și Bianca Mitulețu. Pe o rețea de socializare, ea se numește acum Bianca Stamin. Bianca Mitulețu ar fi o nepoată a lui Florin Mitulețu Buică, dezvăluia, încă din anul 2021, publicația Rise Project. Anterior angajării la AEP, Bianca a fost consultant politic la PNL.

Tatăl Biancăi Mitulețu (deci rudă mai îndepărtată, și el, cu Florin Mitulețu Buică, președintele Autorității Electorale Permanente), este Dorel Mitulețu, primar la Calafat.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

NEWS ALERT. Regele Charles al III-lea a ajuns în România şi a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis

Regele Charles al III-lea a fost primit, vineri, la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. Regele Charles al III-lea a fost primit cu onoruri militare....

Microbuz de transport persoane, implicat într-un accident în județul Timiș. Trei victime, transportate la spital

Un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulţi şi un minor, a fost implicat într-un accident rutier, vineri dimineaţa, pe DN6,...

Ligia Deca: „Dacă nu ne întoarcem în clase săptămâna viitoare, va trebui să ne gândim la prelungirea perioadei de cursuri și a examenelor naționale”

Ministrul Educației a spus, vineri, că examenele naţionale îşi păstrează calendarul, în condiţiile în care cadrele didactice se întorc de săptămâna viitoare în sălile...
Ultima oră
Pe aceeași temă