16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum vrea Ivan Patzaichin să promoveze Tulcea

Cum vrea Ivan Patzaichin să promoveze Tulcea

Reprezentanţii Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23 au organizat vineri o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Tulcea.

Multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin şi Teodor Frolu, din cadrul asociaţiei, au vorbit despre activităţile pe care le-au realizat în cei trei ani de activitate, dar şi despre planurile pe termen scurt şi mediu. În acest sens, s-a discutat despre participarea asociaţiei la târgul de turism de la Ulm, Germania (din iulie 2014), acolo unde şi-ar dori să realizeze un „atelier“ în cadrul căruia să fie construită o lotcă tradiţională, dar şi despre participarea la o expoziţie pe tema Deltei (alături de ARBDD), la Comisia Europeană.

„În ceea ce priveşte festivalul Rowmania, la anul, când vom ajunge la a cincea ediţie, am putea intra în calendarul european“, a precizat Ivan Patzaichin. Despre importanţa activităţilor derulate de această asociaţie în Delta Dunării au vorbit preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, primarul Constantin Hogea şi guvernatorul ARBDD, Edward Bratfanof.

„Ivan Patzaichin aduce valoare tuturor evenimentelor în care se implică. Sunt bucuros că ţine aproape de noi, de judeţul Tulcea, de zona deltaică şi vreau să subliniez eforturile pe care le presupune această formă de promovare naţională şi internaţională. Trebuie să fim mândri că avem un om în spatele acestei strategii de destinaţie ecologică“, a spus Horia Teodorescu.

Primarul Constantin Hogea a menţionat faptul că este onorant pentru autorităţile tulcene să aibă parte de colaborarea unei valori precum Ivan Patzaichin.

Cele mai citite

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă