13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum arată cel mai mare parc de distracţii din România: Terra Park

Cum arată cel mai mare parc de distracţii din România: Terra Park

În această vară, au fost la modă excursiile cu copii la Disneyland în Paris. Acum nu mai e nevoie să batem atâta drum, noul parc tematic din Bucureşti fiind o variantă pe cinste.

Cu toate că nu se ridică la nivelul parcului Disneyland din Paris, ca amploare, noul punct de reper al Capitalei bate toate zonele de distracţii din ţara noastră, aici existând cea mai înaltă platformă din România (53 metri înălţime) şi alte tipuri de jocuri pentru adulţi şi copii, care îţi taie respiraţia.

Cu o suprafaţă totală de 30.000 mp, Terra Park a fost inaugurat de curând, având deja active majoritatea atracţiilor -trenuleţul pentru copii, o farfurie zburătoare, căluşei, o pendulă uriaşă, un ciocan, foarte multe tipuri de tiribombe ş.a.m.d, iar din luna decembrie va avea şi primul rollercoaster din România, cu un traseu de 310 metri.

Vara viitoare, clienţii parcului se vor putea bucura şi de tobogane uriaşe cu apă, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Parcul de distracţii se află pe Bulevardul Timişoara, în zona de vest a Bucureştiului, iar intrarea se face pe bază de cartelă, suma minimă fiind de 50 lei. Cu aceşti bani, un copil se poate da de zece ori în trenuleţ, iar un adult de trei ori în aparate de aventuri extreme, gen cea mai înaltă platformă din România.

 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă