27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCriminalul incendiator a murit după ce a încercat să se spânzure

Criminalul incendiator a murit după ce a încercat să se spânzure

Ion Turnagiu, arestat pentru 30 zile după ce i-a dat foc unei fete de 17 ani, a murit pe patul de spital unde ajunsese joia trecută în comă după ce încercase să se spânzure în arest folosindu-se de chiloți și maieu. În ciuda eforturilor medicilor el nu a mai putut fi salvat și pus să răspundă penal pentru faptele sale.

El fusese adus la Spitalul din Drobeta Turnu Severin în stare foarte gravă după ce a făcut stop cardio-respirator în celulă și după ce a fost resuscitat în Ambulanță a fost internat în comă de gradul 4, fără mari șanse de a supraviețui.

„Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30.”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi, citat de News.ro.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani. La mijlocul lunii trecute el a intrat în casă peste o fată de 17 ani pe care a stropit-o cu benzină și a incendiat-o, fiind arestat pentru 30 zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă