17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăClădire ecologică în Bucureşti: economii de 30% la energie

Clădire ecologică în Bucureşti: economii de 30% la energie

Chiriaşii complexului Lakeview sunt printre primii români care se aliniază la un standard superior de confort şi siguranţă, bucurându-se de o clădire “verde”. În plus, monitorizarea individuală a consumurilor de energie le va reduce facturile şi le va eficientiza costurile de întreţinere.

Complexul Lakeview este primul ansamblu de clădiri care a obţinut recunoaşterea de clădire ecologică, cu acte în regulă -respectiv certificatul BREEAM (BRE Environmental Assessment Method, un sistem de evaluare a clădirilor din punct de vedere ecologic la nivel mondial). În total, în lume, au fost certificate circa 110.000 de clădiri.

În total, complexul Lakeview are o suprafaţă construită desfăşurată de 26.000 mp suprateran şi 19.000 mp subteran şi se încadrează în categoria de clasă energetică A.

Pentru a atinge această performanţă, compania Schneider Electric România i-a furnizat investitorului toate echipamentele şi instalaţiile necesare, în valoare totală de un milion de euro.

Procesul de management al clădirii împreună cu cel de alimentare cu energie electrică sunt esenţiale atunci când avem de-a face cu o clădire de birouri. Soluţiile furnizate pentru Lakeview reprezintă modul în care Schneider Electric România a răspuns provocării de a crea o clădire ecologică inteligentă şi eficientă din punct de vedere energetic” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România.

 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă