14.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCasele noi se vand la preturi mai mici

Casele noi se vand la preturi mai mici

Radiografie. Ofertele pentru apartamentele cu doua camere din Capitala au devenit mai accesibile.

Tot mai multi dezvoltatori imobiliari au lansat pe piata bucuresteana oferte, care mai de care mai atractive, pentru cei care doresc sa-si achizitioneze un apartament de doua camere.

Case pentru bugete sub 100.000 de euro

Dezvoltatorul complexului Planorama, amplasat in zona Colentina, la intersectia strazilor Doamna Ghica si Heliade intre Vii, ofera apartamente de doua camere cu suprafete intre 76,7 mp si 78,7 mp, la preturi care variaza intre 82.775 si 114.058 euro, plus TVA.

Cei care doresc o locuinta in ansamblul Iris Residence, situat in zona Pietei Alba Iulia, pot sa-si aleaga un apartament cu doua camere (75,80 mp) la preturi incepand de la 84.125 de euro, plus TVA.

Clientii interesati de zona Pantelimon-Cora pot achizitiona, de la dezvoltatorul proiectului Pantelimon, apartamente de doua camere cu suprafete utile de peste 60 mp, la preturi incepand de la 84.000 de euro (TVA inclusa).

In cazul complexul Champions Residence, amplasat in cartierul Ghencea, vis-a-vis de stadionul Steaua, clientii au la dispozitie locuinte cu doua camere, la preturi situate intre 71.266 de euro si 103.994 de euro, in functie de etajul la care se afla apartamentul.

Suprafata utila a locuintelor din acest complex este de 63,95 mp.

Dezvoltatorul ansamblului Chitila din Sectorul 1, construit in regim de P±4, ofera spre vanzare apartamente de doua camere cu suprafata utila de 69 mp la pretul de 67.500 euro plus TVA.

Optiuni pentru case de peste 100.000 de euro

Complexul Grigorescu Residence, situat in sectorul 3 al Capitalei, a lansat pe piata o oferta tentanta care porneste de la 115.200 de euro pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila de 66,30 mp si balcon de 15,65 mp.

In complexul Lacul Morii, dezvoltat in zona Giulesti, s-au scos la vanzare apartamente cu doua camere (65,10 mp), la preturi incepand cu 97.761 de euro fara TVA, dar care pot ajunge pana la 116.482 euro de euro fara TVA, in functie de etaj sau cladirea unde este amplasata locuinta respectiva.

Cu oferte atractive pe segmentul apartamentelor cu doua camere vine si dezvoltatorul complexului rezidential Titan, situat pe strada Codrii Neamtului. Cei care doresc o locuinta in aceasta zona au la dispozitie oferte care pornesc de la 99.887 de euro (TVA inclusa) si ajung pana la 112.922 de euro (TVA inclusa). In acest pret este inclus si un loc de parcare.

In cazul complexului Obor Tower, dezvoltatorul are pentru clienti sapte modele de apartamente cu doua camere a caror suprafata este de 52,15 mp. Preturile sunt cuprinse intre 133.000 de euro si 154.000 de euro cu TVA inclusa, dar fara loc de parcare.

ESTIMARE

Ultimul studiu al companiei Cushman & Wakefield evidentiaza faptul ca preturile locuintelor s-ar putea micsora, pana la sfarsitul anului, cu 30%. De asemenea, analistii companiei mai arata ca, pe fondul crizei financiare in 2009, volumul investitiilor imobiliare va fi cu pana la 80% mai mic fata de anul trecut.

Cele mai citite

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...
Ultima oră
Pe aceeași temă