20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCamere de hotel de vânzare în Bucureşti

Camere de hotel de vânzare în Bucureşti

Rin Grand Hotel a fost transformat în ansamblu de locuinţe. Două laturi ale Rin Grand Hotel au fost recompartimentate în apartamente de două sau trei camere.

800 de camere din hotelul Rin Grand Hotel au fost transformate în 380 de apartamente, printr-o investiţie de 3 milioane de Euro.

Cu toate acestea, hotelul va funcţiona în continuare. Mai rămân aproape 600 de camere cu destinaţie turistică“, a precizat Oana Buia, de la Domus Stil.

Preţul unui apartament cu două camere de 44 mp este de 49.000 euro, în timp ce un apartament cu trei camere de 90 mp se poate cumpăra cu 91.000 euro.

În acest fel, cei ce vor achiziţiona aici un apartament cu două sau trei camere se vor afla într-o perpetuă vacanţă, beneficiind de toate facilităţile hotelului – acces la SPA, fitness, piscină, saună, bar, cinema sau locuri de distracţie pentru copii“, a mai completat Oana Buia.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă