10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăBecurile de Sărbători îi costă două milioane de lei pe ploieşteni

Becurile de Sărbători îi costă două milioane de lei pe ploieşteni

Primăria Ploieşti va plăti două milioane de lei pentru închirierea, montarea şi demontarea ornamentelor luminoase specifice sărbătorilor de iarnă, de la operatorul de iluminat Luxten, suma alocată de la bugetul local anul acesta fiind cu aproximativ 300.000 de lei mai mare decât cea de anul trecut, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploieşti, Bianca Patrichi, Primăria Ploieşti va plăti în această iarnă două milioane de lei de la bugetul local pentru închirierea, montarea şi demontarea ornamentelor luminoase specifice sărbătorilor, din aceşti bani aproximativ 37.000 de euro fiind plătiţi pentru închirierea a zece figurine luminoase în format 3D, reprezentând oameni de zăpadă, Moşi Crăciun, reni, un pinguin şi pentru decorarea a două fântâni arteziene din oraş.

Firma de la care Primăria Ploieşti închiriază ornamentele luminoase este Luxten Lighting Group, operatorul de iluminat public din Ploieşti.

Suma de două milioane de lei alocată anul acesta este cu aproximativ 300.000 de lei mai mare decât cea alocată anul trecut şi nu include valoarea facturii de electricitate.

În perioada sărbătorilor de Paşti de anul acesta Primăria Ploieşti a închiriat de la acelaşi operator de iluminat public alte câteva zeci de figurine luminoase în format 2D şi 3D reprezentând simboluri specifice sărbătorilor pascale, plătind pentru acestea 200.000 de lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă