7.8 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeInvestigații România LiberăBacău: Pensionarii au început să primească de luni tichetele de sărbători

Bacău: Pensionarii au început să primească de luni tichetele de sărbători

Aproximativ 5.000 de pensionari din Bacău au început să primească, de luni, bonurile valorice de Crăciun, conform Digi 24.

Pensionarii cu venituri de până la 786 de lei beneficiază de aceste tichete valorice pentru cumpărarea alimentelor de bază, conform unui comunicat al Primăriei Bacău.

În 2012, spre exemplu, distribuirea a avut loc în perioada 19 noiembrie – 14 decembrie, în preajma alegerilor parlamentare. Iar anul trecut, 14.000 de pensionari au primit tichete, in intervalul 11 noiembrie – 6 decembrie.

Distribuția tichetelor se face prin poștă, la domiciliul beneficiarilor. Tichetele au o valoare totală de 100 de lei și se acordă fiecărui pensionar cu venituri de până la 786 de lei, de două ori într-un an.

Pensionarii care nu vor intra în posesia tichetelor valorice la domiciliu le vor putea ridica de la sediul Directiei de Asistenţă Socială Bacău, între 10 și 31 decembrie 2014.

Cele mai citite

Cum arată invazia turcilor în România: întârzieri mari la A0

Turcii care construiesc segmente din A0 au întârziat nespus de mult. Spre comparație, constructorul român UMB a început un lot cu doi ani...

Klaus Iohannis a promulgat Legea Pensiilor. Vor fi două majorări anul viitor

Administrația Prezidențială a transmis că președintele României a promulgat miercuri – 29 noiembrie 2023 – Legea Pensiilor, printre alte decrete semnate miercuri. „Decrete semnate de...

Iohannis a semnat decretul privind numirea noului șel al Statului Major al Armatei

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind numirea în funcţia de şef al Statului Major al Apărării a general-locotenentului - cu trei stele...
Ultima oră
Pe aceeași temă