14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăAngajaţii de la Institutul Cantacuzino ar putea continua protestele, pentru că nu...

Angajaţii de la Institutul Cantacuzino ar putea continua protestele, pentru că nu și-au primit salariile pe august

Angajații de la Institutul Cantacuzino ar putea continua protestele, pentru că nu au luat încă toată lichidarea pe august, programată în 15 septembrie, și până sâmbătă ar trebui să primească și avansul pe luna septembrie, a anunțat, pentru Mediafax, liderul sindical Monica Bălteanu.

"Ni s-a promis că vom primi salariile marţi. Vom vedea ce vom face în viitor. Cert este că am primit până acum 72 la sută din lichidarea pe august, iar până sâmbătă ar trebui să primim şi avansul", a declarat Monica Bălteanu.

Citește și: Bănicioiu: Luni, angajaţii de la Cantacuzino vor primi restul de bani

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, că angajaţii de la Institutul Cantacuzino îşi vor primi restul de bani începând de luni, şi că planul de redresare al unităţii propus de managerul Radu Iordăchel va fi analizat în această săptămână.

Bănicioiu a mai spus că angajaţii institutului, care nu şi-au primit salariile când era programat, în 15 septembrie, declanşând proteste şi primind o parte din bani ulterior, vor primi şi restul salariului de luni.

Angajaţii Institutului Cantacuzino au început să protesteze, luni, în curtea unităţii medicale, întrucât nu şi-au primit salariile în aceeaşi zi, aşa cum era anunţat.

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă