10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăANAF: Vom acorda stimulentele, dar ştim că unii angajaţi vor fi nemulţumiţi

ANAF: Vom acorda stimulentele, dar ştim că unii angajaţi vor fi nemulţumiţi

Şeful ANAF, Sorin Blejnar a declarat luni că este convins că mulţi angajaţi din sistem nu vor fi mulţumiţi de noile condiţii de acordare a stimulentelor dar crede în maturitatea lor şi nu se aşteaptă la noi proteste, potrivit Realitatea.net.

 

Condiţiile de acordare a stimulentelor aferente lunilor august şi septembrie au fost schimbate de actuala conducere a Ministerului de Finanţe. După câteva zile de negocieri, sindicaliştii şi reprezentanţii ministerului au ajuns la un acord în acest sens. Stimulentele vor fi acordate însă se va ţine cont de trei criterii: atingerea plafonului stabilit, gradul de colectare şi sumele atrase suplimentar.

Şeful ANAF, Sorin Blejnar a declarat luni că este convins că mulţi angajaţi din sistem nu vor fi mulţumiţi de noile condiţii dar nu se aşteaptă la noi proteste.

“O parte din oameni vor fi nemulţumiţi pentru că am schimbat modul de acordare a stimulentelor. În această ţară mulţi oameni sunt nemulţumiţi şi mulţi nu au bani, dar eu cred în maturitatea angajaţilor noştri şi nu cred că vor fi organizate noi proteste”, a explicat Sorin Blejnar.

În privinţa datei la care stimulentele vor fi date, reprezentanţii din Ministerul de Finanţe au spus că banii vor fi trimişi abia după ce vor primi listele din teritoriu.

“Avem coeficienţii, avem sumele stabilite pentru fiecare direcţie din subordine şi urmează zilele următoare, azi – mâine, să le facem. Când subcomisiile vor finaliza listele oamenii îşi vor primi banii în ziua următoare. Nu ştiu dacă sunt făcute listele în teritoriu, trebuie să sosească pe email la comisia centală”, a mai spus Sorin Blejnar.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă