38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAmendamente la legile Justiției. Din nou se propune desființarea Secției Speciale

Amendamente la legile Justiției. Din nou se propune desființarea Secției Speciale

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a prezentatat, miercuri seară, proiectele de modificare a legilor Justiției, una dintre propuneri fiind desființarea Secției Speciale care se ocupă cu cercetarea magistraților.

„Principala problemă pe care o ridică această Secție Specială, cel puțin în viziunea mea, este că nu poate asigura un nivel suficient de combatere a corupției”, a explicat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă