29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăAgresor, reținut de polițiști, după ce a folosit un pistol cu bile...

Agresor, reținut de polițiști, după ce a folosit un pistol cu bile de tip airsoft

Ieri,  în jurul orei 21.30,  poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe o stradă din sectorul 3. 

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr care a precizat că, în urma unui conflict spontan,  ar fi fost lovit de  tineri necunoscuți, unul dintre aceștia folosind  și un pistol cu bile.  Persoana vătămată a fost transportată de către un echipaj al ambulanţei, la o unitate medicală, pentru  îngrijiri  de specialitate.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate,  au fost identificaţi şi ulterior depistaţi,  trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Tinerii au fost conduşi la audieri, iar unul dintre ei, în vîrstă de 18 ani, bănuit că ar fi agresat partea vătămată,  folosind şi o armă airsoft, a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii  şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, cu tânărul de 18 ani în stare de reţinere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă