21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România Liberă25 milioane de Euro pentru Aqua Parc-ul bucureştean

25 milioane de Euro pentru Aqua Parc-ul bucureştean

La anul, bucureştenii vor putea face plajă liniştiti chiar în parcul Tineretului. Construit pe o suprafaţă de  52.863 mp, Aqua Park Blue Ciel va fi gata în maxim 12 luni, potrivit estimărilor A.L.P.A.B., investiţia ajungând la 25 milioane de Euro.

Lucrările au început într-o ordine firească – organizare de şantier, curăţirea spaţiului aferent de toate gunoaiele, delimitarea topografică a întregului ansamblu, evacuarea tuturor persoanelor fără domiciliu fix care-şi făcuseră acolo bordeie din tablă“, a menţionat Marcel Toader, director general Aqua Parc Blue Ciel.

“Necesitatea construirii unui pol acvatic şi de agrement este certă, datorită faptului că nu există nicio locaţie care să asigure acest domeniu de activitate în Capitală”, a mai adăugat acesta.

 “Valurile” din Tineretului

 Zonele de distracţie acvatică din viitorul Aqua Parc bucureştean vor cuprinde piscinele ludice şi de înot, bazine pentru copii, bazinul cu valuri cu o suprafaţă de 880 metri pătraţi, zonele de masaj acvatic (jacuzii publice), toboganele şi mini-toboganele pentru cei mici.

Iarna, bucureştenii se vor putea bucura de aceleaşi variante de distracţii în zona acoperită.

 “Proiectul va mai fi completat de un patinoar, funcţional în timpul iernii, o piaţă tip Agora unde oaspeţii vor putea viziona un spectacol gratuit în fiecare seară, un club dansant destinat familiştilor şi persoanelor în vârstă, dar şi zona VIP ce va deveni punctul de atracţie al parcului imediat ce va fi gata. Aceasta cuprinde o piscină cu nisip alb pe fundul apei, având montat un bar chiar în mijlocul bazinului“, a completat Marcel Toader.

Cele mai citite

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...

Tribunalul Vaslui a decis! Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a menţinut, vineri, măsura arestului la domiciliu în cazul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită. „În...
Ultima oră
Pe aceeași temă