Foto: nation.com.pk

Zeci de morți și de răniți în China, după o serie de accidente produse în ultimele două zile

Cel puţin 23 persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în urma a două accidente rutiere grave şi a unei explozii la o fabrică din China, anunţă autorităţile locale, citate de CNN, informează, duminică, Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2018 - 14:02

Un camion a lovit 31 de autoturisme, sâmbătă seară, pe un drum expres din nord-vestul Chinei. Cel puţin 13 persoane au murit, iar 30 au fost rănite în accidentul produs în apropierea oraşului Lanzhou.

Într-un alt accident, şoferul unui autobuz din oraşul chinez Hanzhong a pierdut controlul asupra vehiculului şi a lovit alte maşini. Două persoane au murit, iar cinci au fost rănite.

În comitatul Lankao (provincia Henan), opt persoane au murit, iar una a fost rănită în urma unei explozii accidentale produse la o fabrică.

Seria de accidente de sâmbătă intervine după ce, în urmă cu o săptămână, un autobuz a căzut în râul Yangtze, în provincia chineză Chongqing. Toate cele 15 persoane aflate în autobuz au murit. Accidentul rutier s-a produs în momentul în care o pasageră din autobuz s-a luat la ceartă cu șoferul și l-a atacat pe acesta.

Comentarii