13.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInternaționalVirgil Ianţu își va împrumuta vocea unui ursuleț koala în animația „Blinky...

Virgil Ianţu își va împrumuta vocea unui ursuleț koala în animația „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

Actorul și cântărețul Virgil Ianţu își va împrumuta vocea personajului principal din animația „Blinky Bill: Koala cel poznaş”, care va avea premiera în 2 octomrbie pe marile ecrane. 

Blinky Bill este un personaj energic, altfel decat sunt in realitate ursuletii koala. Cred ca e cel mai energic personaj pe care l-am facut până acum. (…) E fain personajul şi sper ca cei mici să-l transforme într-un prieten în timp. Sunt foarte curios cum o să reacţioneze fetiţa mea la Blinky”, a mărturisit Virgil Ianţu.

Despre eforturile pe care le presupune procesul de dublaj, Virgil Ianţu este de părere că: „este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi un talent”.

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo şi Jacko – o şopârlă ameţită şi foarte energică.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

Din 2 octombrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din ţară, animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş”.

Cele mai citite

Rusia a sărbătorit victoria asupra nazismului cu o paradă militară în Piața Roșie

Rusia a marcat victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, la două zile după ce Vladimir Putin și-a reconfirmat...

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Rusia – Ucraina, ziua 785. Leo Docherty, ministrul britanic al Apărării: Trebuie să privim războiul din Ucraina în termeni de ani, nu de luni

Ministrul Apărării al Marii Britanii, Leo Docherty, avertizează că actualul război dintre Rusia și Ucraina trebuie privit "în termeni de ani, nu de luni". Oficialul...
Ultima oră
Pe aceeași temă