Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viktor Orbán (Foto: youtube)

Viktor Orbán în România: "Oportunitate istorică de a consolida naţiunea ungară"

Șeful guvernului de la Budapesta, Viktor Orbán, aflat în vizită în România, a declarat, sâmbătă, că "Ungaria își poate proteja frontierele de imigrație".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2019 - 22:40

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a ținut un discurs, sâmbătă, în cadrul Universității de Vară "Tusvanyos" de la Băile Tuşnad, relatează presa de la Budapesta.

În acest context, premierul Orbán a declarat că guvernul său a organizat Ungaria sub forma unui "stat democrat creştin unic", întrucât "democraţia liberală" n-ar mai avea efecte pozitive asupra societății.

"Cu alte cuvinte, am spus «da» democraţiei şi «nu» liberalismului", a susținut premierul Ungariei.

Pe de altă parte, premierul Orbán a mai afirmat că "generaţia noastră a primit oportunitatea istorică de a consolida naţiunea ungară".

Comentarii