15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog este MARELE câştigător

VIDEO ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog este MARELE câştigător

Cristian Gog este marele câştigător al finalei “Românii au talent”, care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său de mentalist, potrivit Mediafax.

Citeste si ROMÂNII AU TALENT: Povestea lui Cristian Gog, MARELE câştigător

După o finală incendiară în care toţi cei 15 concurenţi s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la “Românii au talent” s-a clasat Cristian Gog.

În marea finală a ediţiei a doua a emisiunii “Românii au talent”, Cristian Gog a prezentat un număr de magie, care a impresionat foarte mult juriul. Cristian Gog şi-a început numărul afirmând că vrea să adreseze “o provocare morţii”, iar ulterior alături de el pe scenă au urcat un medic şi o asistentă.

“Vă întreb, dacă aţi avea o singură şansă de a vă îndeplini visul, aţi profita de ea? Aţi încerca să vă depăşiţi limitele? Cât de departe aţi fi dispuşi să mergeţi?”, a întrebat el juriul şi publicul. “În această seară voi risca totul. Îmi voi risca viaţa. Pentru număr, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce în direct o provocare morţii!”, a spus Cristian Gog.

El a explicat că vrea să le arate tuturor ce se petrece în corpul său, supunându-se unui test ce măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG). La un moment dat, Cristian Gog şi-a redus pulsul la zero, iar aparatul a arătat lipsa activităţii cardiace, fapt care a uluit atât juriul cât şi publicul prezent la marea finală a show-ului.

Ulterior, Cristian Gog a deschis o servietă cu cifru în care se afla un plic sigilat, întrebându-i pe juraţi ce cred că se află în plic. Ulterior, el a desigilat plicul, din care a scos trei coli pe care le-a arătat publicului. Pe colile respective scria exact ce spusese fiecare dintre juraţii de la “Românii au talent” cu câteva secunde înainte. Astfel, Cristian Gog a dovedit că poate citi gândurile oamenilor.

Cei trei juraţi – Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre – l-au aplaudat în picioare pe Cristian Gog. “Nu am cuvinte, m-ai şocat”, a spus speriată Andra. “Sincer, eşti preferatul meu, aş vrea să fii tu câştigător”, i-a spus şi Andi Moisescu.

Ulterior, după anunţarea rezultatului final, a venit rândul lui Cristian Gog să nu îşi mai găsească cuvintele. “Dacă atunci când am făcut actul (în timpul finalei, n.r.), am rămas fără bătăi ale inimii, acum am rămas fără cuvinte. Vă mulţumesc din suflet”, a spus Cristian Gog. VEZI VIDEO

Pe următoarele două locuri în finala “Românii au talent” s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii şi juriul cu talentele lor deosebite. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială – a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un “sabotor” îl uda cu o stropitoare sau îi arunca fulgi scoşi dintr-o pernă peste cuburi.

Mihai Petraiche VEZI VIDEO

Cristian Leana VEZI VIDEO

În finala “Românii au talent” au luptat şi Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe “Krem” Răzvan, Aset Crew, Loredana şi Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone şi No Limit.

Invitatul special al finalei “Românii au talent” a fost Razy Gogonea, românul care a făcut senzaţie cu mişcările sale la “Britain’s Got Talent”. Andra a încântat şi ea audienţa de la “Românii au talent” nu doar ca jurat, ci şi ca invitat special al emisiunii. Gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

În această seară are loc marea finală a concursului “Românii au talent”. Concurenţii se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român al ţării. Telespectatorii au posibilitatea să îşi voteze favoriţii până în seara marii finale, scrie Mediafax.

Liniile au fost închise pentru ca participanţii să îşi prezinte numărul. După evoluţia celor 15 finalişti se va da din nou “Start VOT!”, iar la final vom afla marele câştigător.

În emisiunea de vinerea trecută au fost ocupate ultimele trei locuri libere din finala “Românii au talent”. No Limit, Mihai Petrache şi Cristian Leana se alătură celor 12 finalişti aleşi în cele patru semifinale difuzare anterior – Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, X-Treme Brothers, Loredana şi Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Răzvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi Bar Session.

Aceştia vor pregăti pentru marea finală 15 momente spectaculoase, cu care îşi propun să câştige marele premiu de 120.000 de euro, dar şi titlul de cel mai talentat român.

Toţi cei care vor să îşi susţină favoriţii pot trimite prin SMS la 1276 numele concurentului – pe care îl găsesc în secţiunea “NUME SMS” SAU suna la următoarele numere de telefon:

X-Treme Brothers – SMS: “EXTREME” – 0900 760 601

Tinerii, care sunt din Băicoi şi Câmpina, Larry, Piciu’ şi Vali, spun că sunt diferiţi de Balance, cei care au impresionat în primul sezon al show-ului “Românii au talent”, pentru că ei lucrează în trei şi au mai multe figuri statice.

Loredana şi Cristian Fieraru – SMS: “FIERARU” – 0900 760 604

Cei doi au cucerit la preselecţii publicul şi juraţii cu interpretarea unică a piesei trupei Cargo, “Ploaia”. Adolescenta din Vulcan a cântat şi vineri seara acompaniată la ţambal de tatăl ei, un agent de pază, care a spus că pentru a veni din Vulcan la preselecţiile de la Timişoara a făcut credit la bancă.

ASET CREW – SMS: “ASET” – 0900 760 612

Aset Crew este o trupă de dans din Brăila, care a fost fondată în 2009. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului, însă acum este formată din zece membri: Alistar Gabriel (26 ani- fondator, coregraf şi dansator), Ganea Daniel (22 ani), Manaila George-Cătălin (20 ani), Tudor Gabriela (18 ani), Şerban Alina (18 ani), Frigator George-Cristian (17 ani), Robu Petru-Alexandru ( 17 ani), Girip Mădălin (17 ani), Zainea Florina Elena (17 ani), Manaila Bianca-Ştefania (11 ani).

RĂZVAN “KREM” ALEXE – SMS: “KREM” – 0900 760 614

Răzvan “Krem” Alexe are 22 ani şi este student la UNATC la secţia de actorie. La “Românii au talent” a cântat o piesă compusă chiar de el şi a ridicat toată sala în picioare. Juraţii l-au apreciat ca fiind singurul concurent cu un show complet, o combinaţie de rap şi actorie care a înnebunit publicul.

VASILE GODJA – SMS: “VASILICA” – 0900 760 620

Vasile Godja are doar 20 de ani şi a venit la “Românii au talent” ca să arate unei ţări întregi că ce face el cu vioara e treaba lui, dar şi bucuria tuturor.

GIGEL FRONE – SMS: “GIGEL” – 0900 760 622

“Cuceresc lumea prin faptul că sunt simpatic! Probabil îl am pe vino-ncoa’!”, spune el.

BARSESSION – SMS: “BAR” – 0900 760 627

BarSession i-au încântat pe cei din juriu cu un număr de “jucat cu sticle”. Ei au câştigat aprecierea publicului şi a juriului şi au reuşit să intre în finală.

CRISTIAN GOG – SMS: “GOG” – 0900 760 629

Cristian Gog a adus magia în cea de-a treia semifinală de la “Românii au talent” şi a promis că în finală va dezvălui o parte din secretele numerelor lui şi va uimi pe toată lumea. “E înspăimântător de talentat”, spune Mihai Petre.

TRIO ZAMFIRESCU – SMS: “TRIO” – 0900 760 631

Trei fraţi chitarişti, Trio Zamfirescu, au ridicat în picioare publicul de la “Românii au talent”, după ce au executat un număr impecabil de chitară.

RADU IONESCU – SMS: “RADU” – 0900 760 637

Radu Ionescu, adolescentul care a cucerit atât juriul, cât şi publicul, cu darul său incredibil de a cânta la chitară a fost primul finalist al celei de-a patra semifinale din sezonul 2 de la “Românii au talent”, ediţia din 27 aprilie.

OANA LIANU – SMS: “OANA” – 0900 760 640

Oana Lianu s-a lansat în mai multe triluri specifice muzicii jazz, ridicându-i pe juraţi în picioare, mai ales când s-a acompaniat cu vocea . “Ne-ai făcut să ne simţim ca la Vocea României”, i-au spus aceştia concurentei, care a primit laudele cu lacrimi în ochi.

LIL MOTION – SMS: “LIL” – 0900 760 648

Liliana Stan e coregraful trupei de dans Lil Motion, care numără 23 de fete şi spune că acestea sunt totul pentru ea. Fetiţele spun că au venit în emisiunea “Românii au talent” pentru a câştiga marele premiu.

MIHAI PETRAICHE – SMS: “MIHAI” – 0900 760 658

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la “Românii au talent”, cu dansul său robowave. “Am dansat cu Razy Gogonea 2 ani de zile!”, a mărturisit el.

NO LIMIT – SMS: “NOLIMIT” – 0900 760 659

Trupa No Limit a venit la “Românii au talent” să lupte până la capăt pentru premiul de 120.000 de euro. Neobişnuit la ei este faptul că sunt hipoacuzici, însă asta nu-i împiedică să danseze ca nişte adevăraţi profesionişti.

CRISTIAN LEANA – SMS: “LEANA” – 0900 760 660

Cristian Leana are 17 ani şi a avut nevoie de numai 13 secunde ca să cucerească juriul, la preselecţii. În semifinale, a rezolvat mai multe cuburi Rubik prin diferite procedee şi chiar legat la ochi.

 

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă