24.7 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022
AcasăInternaționalVIDEO Inundații în Sicilia. Circulația a fost suspendată

VIDEO Inundații în Sicilia. Circulația a fost suspendată

Țara fost lovită de inundații în Sicilia, în urma unei furtuni puternice. Mașinile au fost luate pe sus, iar unii șoferi au fost salvați de pompieri. Traficul rutier a fost grav afectat din cauza apelor și suspendat.

În Catania, din cauza inundației râului Simeto, drumul de stat 194 „Ragusana” este închis temporar circulației pe ambele sensuri de la km 0,300 până la km 1. Și drumul de stat 120 „Dell’Etna e delle Madonie” de la km 176,00 la km 179.000 la înălțimea Bronte a fost suspendat.

Inundațiile din Sicilia au afectat traficul

De asemenea, circukașia trenurilor a fost oprită. Terasamentul a fost distrus din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd. Totodată, avioanele nu au mai putut decola, rafalele ajungând la 100 km/h. Astfel, autoritățile au decis să suspende circulația aeriană în urma inundațiilor din Sicilia. Zeci de zboruri anulate sau deviate în special către Catania și, în consecință, și către Palermo, în timp ce întârzierile acumulate de multe alte zboruri sunt substanțiale. De ieri ora 16.55 au fost dificultăți pe aeroportul Catania Fontanarossa.

A fost raportată o victimă de 67 de ani

Autoritățile au precizat că a fost raportată o victimă. Un bărbat de 67 de ani a fost luat de ape, iar corpul său a fost găsit la câteva ore. Salvatorii o caută în continuare pe soția bărbatului. Pompierii spun că mașina cuplului a fost târâtă de ape doi kilometri. Ploaia a dus la inundații în Sicilia devastatoare, a blocat mașinile și a distrus casele oamenilor. De asemenea, școlile au fost închise. Pompierii continuă operațiunile de salvare.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cetățenii ucraineni vor primi consultaţii medicale gratuite în România

Locuitorii din Ucraina aflați pe teritoriul României vor primi consultaţii medicale gratuite în România, anunță un comunicat de presă transmis de Crucea Roșie a...

Ana Bogdan s-a calificat în sferturi în turneul de la Parma

Românca Ana Bogdan s-a calificat în sferturi în turneul de la Parma, dotat cu premii de peste 200.000 de euro. Ana Bogdan are 29 ani...

Cetățenii SUA sunt avertizați să plece urgent din Rusia

Cetățenii SUA sunt avertizați să plece urgent din Rusia, potrivit unui comunicat transmis de Ambasada Statelor Unite la Moscova. Comunicatul Ambasadei poartă data de 27...
Ultima oră
Pe aceeași temă