11.8 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeInternaționalVIDEO: Elon Musk suspendă cumpărarea Twitter

VIDEO: Elon Musk suspendă cumpărarea Twitter

Cel mai bogat om din lume a anunțat că, momenta, suspendă achiziția Twitter, folosind chiar platforma pe care vrea să o cumpere.

Elon Musk a declarat că oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru Twitter a fost temporar suspendată.

Într-un tweet, cel mai bogat om din lume a sugerat că așteaptă mai multe detalii despre câte conturi de boți există pe platforma de socializare.

“Tranzacția cu Twitter este suspendată temporar în așteptarea unor detalii care să susțină calculele conform cărora conturile spam/fake reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% din utilizatori”, a spus el, făcând trimitere la un articol Reuters din 2 mai.

Twitter nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Acțiunile companiei au scăzut rapid.

La începutul acestei săptămâni, valoarea acțiunilor Twitter scăzuseră deja mult sub valoarea oferită de Musk în aprilie.

Compania estimase recent că, în primul trimestru al anului 2022, conturile false sau spam reprezentau mai puțin de 5% din utilizatorii săi activi zilnici monetizabili.

Musk, care este și directorul general al Tesla, declarase că una dintre prioritățile sale va fi eliminarea “roboților spam” de pe platformă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă