Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un șarpe a ucis o mamă și un copil, cu aceeași mușcătură

Cu o singură muşcătură un şarpe veninos a ucis în acelaşi timp o mamă şi pe copilul pe care îl alăpta în nordul Indiei, conform unui raport emis de poliţia locală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 13:01

Femeia în vârstă de 35 de ani dormea într-o casă situată în districtul Muzaffarnagar din statul indian Uttar Pradesh când un şarpe muşcat-o.
După ce s-a trezit, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ea a început să-şi alăpteze fiica de trei ani, însă a otrăvit-o involuntar cu laptele matern. ''Mama nu era conştientă de muşcătura de şarpe şi a început să-şi alăpteze copilul, ceea ce a condus la moartea lor'', a declarat pentru AFP inspectorul de poliţie Vijay Singh.
După ce starea celor doi s-a deteriorat alarmant membrii familiei au reperat şarpele, dintr-o specie nespecificată. Când a fost descoperit acesta a dispărut.
Cele două victime au fost transportate la spital, unde medicii au constatat decesul.
În India, trăiesc aproximativ 300 de specii de şerpi dintre care circa 60 sunt foarte veninoase.
În 2011, un studiu a estimat că aproximativ 46.000 de oameni mor anual în India în urma muşcăturilor de şarpe, adică aproape jumătate dintre cele 100.000 de decese provocate de aceste reptile la nivel mondial.

Comentarii

loading...