32.1 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăInternaționalUn politician din Olanda a uitat în tren un proiect de acord...

Un politician din Olanda a uitat în tren un proiect de acord pentru formarea coaliției

Liderul partidului Uniunea Creștină care participă la negocierile în curs pentru formarea unui nou guvern în Țările de Jos a uitat în tren un proiect de acord de coaliție.

Gert-Jan Segers este liderul partidului Uniunea Creștină (CU), partener al actualului guvern interimar. Oficialul participă la negocierile pentru formarea unui nou executiv după alegerile din martie.

Politicianul olandez a uitat un proiect de acord pentru formarea coaliției

„Acesta este cel mai stupid lucru care ți se poate întâmpla. Am călătorit dus-întors cu trenul până la Haga. Este un mod plăcut de a călători și este aproape întotdeauna bine, dar acum lucrurile au mers foarte prost. Sunt o ființă umană și am făcut ceva cu adevărat stupid. Imi cer scuze!”, a explicat Gert-Jan Segers.

Călătorul care a găsit documentul în tren l-a trimis presei. Politicianul olandez mai mărturisește că, după ce și-a dat seama că a uitat documentul din tren, a sperat că acesta va fi găsit de personalul de curățenie. Călătorul l-a trimis ziarului De Volkskrant, care l-a și publicat.

Părțile implicate în negocieri spun că documentul nu joacă cu adevărat un rol în discuțiile în curs și a fost redactat în septembrie. Totuși, liderul acestui partid l-a avut cu el în urmă cu trei săptămâni când l-a uitat în tren. El susține că l-a consultat „în scop informativ”, în timp ce premierul Rutte afirmă că „între părți circulă întotdeauna multe documente, așa că nu spune absolut nimic”.

Documentul nu este suficient de elaborat pentru a fi considerat un proiect al acordului guvernamental și pare a fi mai mult un proiect de idei, notează presa internațională.După alegerile din martie, diferitele partide olandeze au încercat să-și reunească pozițiile pentru a forma o majoritate, dar diferențele ideologice dintre ele au oprit toate discuțiile.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Carlos Alcaraz, OUT de la Queen’s

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz, locul 2 mondial și principal favorit, a fost eliminat surprinzător în optimile de finală ale turneului pe iarbă...

Hanoi: Putin e în vizită pentru consolidarea relațiilor cu Vietnamul

Preşedintele rus Vladimir Putin a început joi dimineaţa o vizită în Vietnam, unde a fost salutat cu 21 de salve de artilerie în cadrul...

Tribunalul Vaslui a decis plasarea sub control judiciar a lui Dumitru Buzatu

Tribunalul Vaslui a decis joi plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a fostului preşedinte al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat anul trecut...
Ultima oră
Pe aceeași temă