Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou protest al "vestelor galbene" pe străzile Parisului

Noi violenţe au izbucnit sâmbătă la Paris, unde mii de "veste galbene" s-au strâns în cel de-al 18-lea weekend de mobilizare civică împotriva politicii fiscale şi sociale a guvernului francez.

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2019 - 14:33

Potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, mai mulţi manifestanţi au început să atace un camion al jandarmeriei, în timp ce alţii au ridicat baricade pe Champs Elysées. Forţele de ordine au făcut uz de gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispersa manifestanţii. ''Profesionişti ai dezordinii, echipaţi şi mascaţi, s-au infiltrat printre manifestanţi'', a denunţat ministrul de interne francez Christophe Castaner, transmite Agerpres.

Potrivit unui bilanţ comunicat la ora locală 11:30 (10:30 GMT) de comandamentul poliţiei din Paris, 31 de persoane au fost arestate. Această nouă zi de manifestaţii, după patru luni de la debutul acestor proteste de amploare, intervine după o serie de dezbateri organizate în întreaga Franţă la iniţiativa autorităţilor.

Comentarii

loading...