19.7 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeInternaționalTrump, „foarte dezamăgit” că prim-ministrul suedez nu l-a eliberat pe A$AP Rocky

Trump, „foarte dezamăgit” că prim-ministrul suedez nu l-a eliberat pe A$AP Rocky

Trump a scris joi pe Twitter: „Foarte dezamăgit de prim-ministrul Stefan Lofven pentru că nu a fost capabil să acţioneze. Am urmărit casetele cu A$AP Rocky, iar el era urmărit şi hărţuit de scandalagii. Daţi-i lui A$AP Rocky libertatea. Trataţi americanii corect!”.

„Facem atât de multe pentru Suedia, dar se pare că nu funcţionează şi invers. Suedia ar trebui să se concentreze pe adevărata ei problemă cu criminalitatea #FreeRocky”, a mai scris el.

În replică, vineri, autorităţile suedeze au respins criticile lui Trump, spunând că justiţia este independentă.

Un purtător de cuvânt al guvernului a transmis că guvernul nu se va implica în caz. „Suedia şi prim-ministrul Stefan Lofven au fost foarte clari în dialogul cu Casa Albă şi cu preşedintele american că, în Suedia, toţi sunt egali în faţa legii şi că guvenul nu poate interveni în procedurile legale”, citează Reuters.

Rapperul american A$AP Rocky, pentru care preşedintele Donald Trump spunea în urmă cu câteva zile că este pregătit să garanteze personal, a fost pus, joi, sub acuzare.

În vârstă de 30 de ani, rapperul, modelul şi producătorul muzical, pe numele real Rakim Mayers, susţine că este nevinovat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa cu 2 ani de închisoare.

Rapperul, cunoscut pentru piesa „Praise the Lord”, se afla în Stockholm pentru a cânta la festivalul Smash. Detenţia a dus la anularea celorlalte concerte programate în Europa.

 

Cele mai citite

Vremea 25 septembrie – Temperaturi de vară la final de septembrie

Astăzi vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie în toată țara. Vom avea un cer variabil,...

Angajarea răspunderii pe noile taxe, pe masa Guvernului. Ședință crucială la Palatul Victoria

 ANGAJAȚII CARE VOR PLĂTI PENTRU GAURA DE LA BUGET- Eliminarea facilităților fiscale pentru:IT - plata impozitului pe venit pentru salarii de peste 10.000...

Cele două lucruri despre care oamenii își fac griji pe patul de moarte. Mărturii cutremurătoare făcute de un preot de spital

Joon Park este preot la Spitalul General Tampa din Florida de opt ani. El s-a descris recent pentru CNN ca un „terapeut”, deoarece...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies