21.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăInternaționalTom Cruise a fost jefuit. Hoții i-au furat bolidul de 110.000 de...

Tom Cruise a fost jefuit. Hoții i-au furat bolidul de 110.000 de euro chiar din fața hotelului

„Misiune imposibilă 7” pentru hoții care l-au jefuit pe Tom Cruise - I-au furat bolidul de 110.000 de euro din fața hotelului în care era cazat actorul.

„Misiune imposibilă 7” pentru hoții care l-au jefuit pe Tom Cruise – I-au furat bolidul de 110.000 de euro din fața hotelului în care era cazat actorul.

Hoții au folosit un scanner care clonează semnalul sistemului de pornire şi au fugit în doar câteva minute. Vehiculul a fost găsit de poliţie, însă toate bagajele şi obiectele vedetei nu au mai fost recuperate. Valoarea bunurilor furate depăseşte 10 mii de euro.

Tom Cruise şi vârsat furia pe echipa de securitate. Aceștia au permis producerea unui astfel de incident. „Misiune: Imposibilă 7” va avea premiera în cinematografe pe 27 mai, după ce pandemia a amânat lansarea de două ori, notează observatornews.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Amenințările nucleare ale Rusiei: riscuri și opțiuni de răspuns

În cursul săptămânii trecute, politicienii ruși de rang înalt au amenințat în mod activ cu utilizarea armelor nucleare și au făcut aluzie la posibilitatea...

Deputatul Aurel Bălășoiu, teolog, dat afară din PSD – Ar fi întreținut relații sexuale cu minori

Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din Partidul Social Democrat (PSD). Colegii îi cer demisia și din Parlament. Aurel Bălășoiu, deputatul PSD, a fost...

Ministrul Energiei: „Reducerea de energie electrică nu se referă la pesoane fizice”

Într-un interviu acordat pentru protv, Virgil Popescu, Ministrul Energiei, a afirmat că reducerea de energie electrică nu se referă la pesoane fizice. ”În regulament s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă