3.6 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeInternațional"Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de...

“Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de afaceri

Gluma a fost privită cu îngrijorare de comunitatea tehnologică globală, în condiţiile în care estimările financiare privind Tesla nu sunt dintre cele mai optimiste, scrie independent.co.uk. Chiar dacă produsele lui Musk au fost lăudate, acesta întâmpină probleme în fabricarea unor maşini fiabile şi specialiştii consideră că antreprenorul ar putea eşua lamentabil, dacă nu creşte producţia.

Musk a premeditat gluma cu anunţul „Ştiri importante în câteva ore…”. Pe de altă parte, el a transmis gluma după momentul de vârf al Zilei Păcălelilor. Chiar şi după fusul său orar din Palo Alto, ora era 3PM.

Elon Musk a glumit şi a anunţat că Tesla a intrat „în faliment”. „În ciuda încercărilor noastre de a strânge bani, inclusiv printr-o vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla a falimentat. Este atât de falimentară, încât nu vă vine să credeţi”.

„Există multe capitole ale falimentului şi Tesla le-a atins pe toate – inclusiv Capitolul 14 şi jumătate (cel mai neplăcut)”, a scris Musk.

„Elon a fost găsit leşinat lângă un Tesla Model 3, înconjurat de sticle de „Teslaquilla”, având lacrimi uscate pe obraji. Aceasta nu este o declaraţie oficială, pentru că…unde ar fi scopul? O lună fericită!”

Chiar dacă gluma ar putea avea rezonanţe în realitate, Musk a precizat că nimic nu este adevărat. Musk şi-a manifestat recent dorinţa de a deschide un site de ştiri, preluând mai mulţi jurnalişti de la alte publicaţii de umor, mai scrie sursa citată.

 

Cele mai citite

Utilizatorii WhatsApp vor putea să facă invizibile conversațiile pe care doresc să le țină secrete

WhatsApp a introdus recent o schimbare semnificativă, oferind utilizatorilor săi acces la o nouă funcție secretă ce cu siguranță îi va încânta. Nou funcție WhatsApp Funcția...

Românii care apără Ucraina au înființat grupul de luptă “Getica”. Unitatea face parte din “Legiunea Internațională” a Ucrainei

Pe frontul din Ucraina s-a înființat o unitate care luptă împotriva rușilor alături de militarii Ucrainei și care este formată exclusiv din români -...
00:00:33

VIDEO. Netanyahu: “Israelul nu dorește să facă rău civililor din Gaza”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă (2 decembrie) că Israelul continuă să lucreze în coordonare cu SUA și organizațiile internaționale pentru a defini...
Ultima oră
Pe aceeași temă