Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sub comanda lui Putin și la sfatul Bisericii, Rusia începe interzicerea căsătoriilor homosexuale

Conform uneia dintre recentele modificări aduse Constituției Rusiei, mai mulţi deputaţi au formulat un proiect de lege care ar interzice căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2020 - 17:08

Inițiativa acestor parlamentari, materializată prin proiectul de lege depus marți seară, corespunde uneia dintre modificările Constituției, modificare promovată de preşedintele Vladimir Putin și validată prin referendumul desfășurat acum zece zile în Rusia.

Din acest punct de vedere, președintele Putin a acceptat punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe Ruse și a anunțat că el nu va legaliza căsătoriile între persoane de același sex.

Dacă va fi aprobată în Duma de Stat, noua lege din Rusia va interzice explicit atât căsătoria între persoane de același sex, cât și adoptarea de copii de către cupluri de acelaşi sex.

Comentarii