12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalSlujba din noaptea de Crăciun, interzisă italienilor

Slujba din noaptea de Crăciun, interzisă italienilor

Italia vrea să evite un nou val de infectări cu Covid-19 și autoritățile au anunțat că Sărbătorile de Iarnă vor fi marcate de restricții.

Slujbele tradiționale de la miezul nopții nu vor mai avea loc și, în cel mai fericit caz, pot fi mutate de la ora 20.30 pentru ca enoriașii să poată ajunge la casele lor înainte de ora 22.00.

Slujba din noaptea de Crăciun nu va mai avea loc iar deplasările între regiuni sunt interzise la finalul anului, li s-a transmis italienilor după ce țara trece printr-o nouă perioadă de creștere a numărului de infectări cu noul coronavirus.

„Începând din 20 decembrie, oamenii vor putea călători în afara regiunii lor numai pentru urgenţe, cum ar fi îngrijirea unui părinte singur.”, a anunțat Sandra Zampa, ministrul Sănătății din Italia, citat de Reuters.

Italia va avea în această iarnă pârtiile de ski închise cel puțin până după Anul Nou, este altă decizie luată de autoritățile responsabile cu măsurile de evitarea a răspândirii noului coronavirus.

Cele mai citite

Bărbat prins la Aeroportul Henri Coandă cu peste 200.000 de euro în bagajul de cală

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă au depistat în bagajul de cală al unui bărbat suma de 205.000 de...

Marcel Ciolacu, laude aduse PSD-ului: “Noi am fost cei care am crescut salariul minim, am mărit pensiile”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, susține că Europa are nevoie de mai multe politici sociale și de umanizare, deoarece acestea reprezintă fundamentul unei societăți...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă